Intentionez sa aduc o masina din italia, am auzit fel de fel de zvonuri ca e foarte greu sa o inmatriculezi:( , ca daca vrei sa vii cu ea pe roti te costa scump numerele de tranzit (carton) si asigurarea , in jur de 500e !!!! enorm . La toate acestea adauganduse si alte acte, pretul masini si drumul dus-intors. Imi puteti da detalii despre cum ar trebui sa procedez? Cum e mai usor si mai putin costisitor? multumesc anticipat!!

a intrebat 30 Aug '12, 14:09

codringolf4's gravatar image

codringolf4
1112
accept rate: 0%

a modificat 30 Aug '12, 14:10


Aduceti autoturismul in Romania. Traduceti si legalizati cele doua acte originale ale autoturismului. Faceti fisa de inmatriculare a autoturismului(la birouri de acte auto). Mergeti la administratia financiara de careapartineti pentru a lua in evidenta autoturismul. La administratia financiara trebuie sa va puna stampila pe fisa autoturismului. Faceti programare la R.A.R.(pe www.rarom.ro) - pentru identificare si cartea de identitate a autoturismului. Mergeti la R.A.R. si faceti identificarea si cartea de identitate a autoturismului. Mergeti si faceti asigurare R.C.A. autoturismului. Mergeti la trezoreria unde aveti adresa, pentru a plati taxa de prima inmatriculare. Platiti la C.E.C taxa de inmatriculare si taxa pentru certificatul de inmatriculare. Mergeti la inmatriculare cu toate actele originale si copii. Toate actele originale si numerele sunt oprite de politie si NU vor fi trimise in italia pentru radiere din evidente. Radierea din Italia trebuie facuta ulterior personal,autoritatile romane nu o fac pentru Italia,astfel ea este inmatriculata inca in Italia. De aceea odata intors in Italia trebuie facuta o cerere la ACI pt "radiazione per l'esportazione". Altfel risti sa iti mai vina bollo de platit ulterior.

link permanent

i-a raspuns lui 31 Aug '12, 23:18

Yxanul's gravatar image

Yxanul ♦
32614
accept rate: 10%

Sper sa mai fie valabile aceste informatii, care erau in vigoare in 2010.

(31 Aug '12, 23:19) Yxanul ♦ Yxanul's gravatar image

Salut ! ai rezolvat cu masina , cat te'a costat ? vreau si eu sa imi iau o masina din italia dar costa mult trecerea pe numele meu si eu vreau sa o inmatriculez direct in romania se poate sa iau masina fara sa o trec pe numele meu si sa o inmatriculez in romania ? astept sfaturi la samoila.claudiu92@yahoo.com !!!

link permanent

i-a raspuns lui 18 Feb '13, 15:58

Samoila's gravatar image

Samoila
1
accept rate: 0%

...ca sa fie radiata in italia sunt necesare actele masinii pt a fi prezentate la ACI alfel nu poate fi radiat, deci este o contradictie aici, ...cum se poate face?

link permanent

i-a raspuns lui 12 Apr '13, 23:21

alinbaiatfin's gravatar image

alinbaiatfin
1
accept rate: 0%

ce acte imi trebuiesc pentru a aduce pe roti o masina din italia in romania care este radiata dar are itp expirat,daca imi puteti spune va multumesc

link permanent

i-a raspuns lui 28 Iun '13, 01:55

ady's gravatar image

ady
1
accept rate: 0%

salut eu am adus masina din italia dar nu ie pe numele meu...am o procura cu drepturi depline...as putea inscrie masina sau imi mai trebuie ceva???va salut

link permanent

i-a raspuns lui 28 Noi '13, 10:02

Serea%20Viorel's gravatar image

Serea Viorel
1111
accept rate: 0%

http://www.traduceriacteauto.ro/ va ofera traduceri si retroversiuni din toate limbile, la preturi avantajoase, comenzi on-line sau la telefon. Mai multe informatii pe site.

link permanent

i-a raspuns lui 11 Apr '14, 12:33

GeorgeMureseanu's gravatar image

GeorgeMureseanu
1
accept rate: 0%

http://www.traduceriacteauto.ro/ va ofera traduceri si retroversiuni din toate limbile, la preturi avantajoase, comenzi on-line sau la telefon. Mai multe informatii pe site.

link permanent

i-a raspuns lui 11 Apr '14, 12:34

GeorgeMureseanu's gravatar image

GeorgeMureseanu
1
accept rate: 0%

Raspunsul tau
activeaza previzualizarea

Urmareste intrebarea

Prin Email:

Odata autentificat vei putea sa te abonezi la orice actualizare de aici

Prin RSS:

Raspunsuri

Raspunsuri si Comentarii

Elementele de baza Markdown

  • *italic* or _italic_
  • **ingrosat** sau __ingrosat__
  • link:[text](http://url.com/ "Titlu")
  • imagine?![alt text](/path/img.jpg "Titlu")
  • lista numerotata: 1. Foo 2. Bar
  • pentru a adauga o linie de pauza adauga pur şi simplu doua spaţii
  • tagurile HTML de baza sunt permise

Tagurile intrebarii:

×6

intrebari puse: 30 Aug '12, 14:09

intrebarea a fost vazuta: 7,772 ori

ultima actualizare: 11 Apr '14, 12:34

Copyright PentruSoferi.ro 2010.