Buna ziua. va rog, in masura timpului dvs, sa ma ajutati cu un raspuns la urmt situatie. o cunostinta, stabiliat in germania (lucreaza cu contract de munca pe perioada nedet in germania, este inregistrata cu domiciliul acolo), are un peugeout 307 cumparat. In momentul actual, deoarece nu foloseste masina, mi o imprumuta mie (fara sa facem vanzare cumparare), pentru a ma folosi de ea, in Romania, pe o perioada de aproximativ doi ani!

1.va rog, sa mi spuneti, daca el, plateste in germania asigurarea, si masina are TUV facut (urmeaza sa l fac zilele astea), pot sa circul eu aici, in romania cu aceasta masina? am vreo interdictie? ce acte trebuie sa mi dea? asta fara sa facem vanzare cumparare. evident, ramane de platit rovigneta..

2.daca prima varianta, nu este fezabila, in cazul in care imi face o procura prin care ma imputerniceste sa inmatriculez masina in romania, pe numele lui.. credeti ca pot face lucrul acesta? (luam in calcul inmatricularea in Bulgaria, din cauza taxelor).. va multumesc din suflet,

a intrebat 15 Aug '11, 21:31

oprand14's gravatar image

oprand14
16223
accept rate: 0%


Salut! In aceeasi situatie ma aflu si eu. Am o masina inmatriculata in Germania pe numele unui prieten care e stabilit acolo. Masina o conduc in romania fara probleme asigurarea se plateste acolo. TUV valabil 2 ani. In acest timp pot sa circul oriunde in Romania mai ales ca am facut o procura intre mine si el pentru a fi totul in ordine. Chiar am fost oprit de cateva ori de politie si la verificarea actelor i-am inmanat si procura si chiar prinde bine inca un motiv de siguranta si in totalitate legal. In privinta actelor tebuie macar sa ai talonul si asigurarea masinii la tine. Succes!

link permanent

i-a raspuns lui 17 Aug '11, 20:25

YOYO's gravatar image

YOYO
161
accept rate: 0%

Raspunsul tau
activeaza previzualizarea

Urmareste intrebarea

Prin Email:

Odata autentificat vei putea sa te abonezi la orice actualizare de aici

Prin RSS:

Raspunsuri

Raspunsuri si Comentarii

Elementele de baza Markdown

  • *italic* or _italic_
  • **ingrosat** sau __ingrosat__
  • link:[text](http://url.com/ "Titlu")
  • imagine?![alt text](/path/img.jpg "Titlu")
  • lista numerotata: 1. Foo 2. Bar
  • pentru a adauga o linie de pauza adauga pur şi simplu doua spaţii
  • tagurile HTML de baza sunt permise

Tagurile intrebarii:

×2

intrebari puse: 15 Aug '11, 21:31

intrebarea a fost vazuta: 1,425 ori

ultima actualizare: 17 Aug '11, 20:25

Copyright PentruSoferi.ro 2010.